Home / Ordbog / Google Places

Google Places

Fordele ved Google Places

Nå ud til millioner af Google-brugere helt gratis med Google Places

Flere mennesker søger efter virksomheder online end noget andet sted, så det er vigtigt at sørge for, at din virksomheds fortegnelse let kan findes på Google.com og Google Maps. Med Google Places tager det blot få minutter at oprette en fantastisk fortegnelse, og det koster ikke en øre.

Rediger din fortegnelse, og lad den tale for sig selv.

Din virksomhed er sikkert allerede i Google Maps og Google, men du bør alligevel bekræfte din fortegnelse og sørge for, at oplysningerne i den er nøjagtige og grundige. Dine forbedringer bliver vist, lige så snart du bekræfter dem gennem Google Places. Du kan også tilføje meddelelser

Praktisk og nemt at administrere

Med din Google-fortegnelse kan du nemt opretholde en synlighed på nettet, selv hvis ikke du har et websted. Du kan til enhver tid besøge Google Places for at redigere dine oplysninger eller se, hvor mange mennesker der har set og klikket på din fortegnelse.

Premium-funktioner helt gratis

Gør din fortegnelse virkelig indbydende med billeder og videoer. Tilpas kategorier såsom dit serviceområde, mærker, du sælger, og hvordan man kan parkere samt kuponer for at opmuntre kunder til at købe for første gang eller igen.

Opret din fortegnelse i dag på www.google.com/places ved at følge nedenstående vejledning.

Det er nemt at tilmelde sig Google Places

Hvis du ejer en virksomhed, kender du sikkert grundreglerne. Du kan tilføje ekstra indhold såsom billeder og beskrivelser, hvis du har dem ved hånden eller vende tilbage for at tilføje dem på et senere tidspunkt.

Ved afslutningen af tilmeldingsprocessen beder vi dig bekræfte dine oplysninger via telefon eller et brev. Dette gør vi for at sikre, at kun de rette personer er i stand til at ændre offentlige data om din virksomhed.

Lad os se lidt nærmere på, hvordan du kommer i gang med Google Places!

Hjælp til Google Places